Behöver EPiServer USA goda nyheter snabbt?

In Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Kom igen nu, AJ Harring och Bob Egner på EPiServer Chicago. Ett pressmeddelande från EPiServer om den åtråvärda USA-marknaden fokuserar på en, egenhändigt uträknad, 22-procentigt ökad intänktsström under det brutna räkenskapsåret 2010 (q1-q2 2009 är jämförelsesiffrorna). Update: Intäktssiffrorna gäller EPiServer globalt. I just USA lär det varit ett hårt etableringsår och inte många kunder eller licensintäkter att tala om. För i brödtexten går att utläsa att under april till juni 2010 anslöt enbart fem nya kunder.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Sitecore kontrar: Sitecores intäkter har ökat med 50 procent över hela världen under det föregående räkenskapsåret. Idag används Sitecores lösningar av drygt 2.000 kunder och fler än 24.000 dynamiska webbplatser är utvecklade på Sitecore. Nya kunder som har tillkommit är bland andra Austrian Airlines, Canadian Cancer Society, CA Technologies, Canon Australien och Nya Zeeland, FANUC Robotics Europe, Heineken, Lloyd’s of London, NIVEA och Yousee. Dessutom expanderade Sitecore och utökade partnersamarbetet med välkända webbyråer och systemintegratörer såsom; AKQA, Fleishman-Hillard, Ogilvy & Mather, Perficient, Razorfish, SapientNitro och Valtech. För att stödja denna tillväxt, ökade Sitecore sin personalstyrka till 200 anställda världen över. Mer än 50 procent av dessa anställda är verksamma inom teknik och utveckling med ansvar att stödja fortsatt produktutveckling.

 2. Hej Martin,
  läste din post och vill gärna förtydliga några saker. Vi särredovisar inte omsättningen för USA utan omsättningsökningen på 22 % relaterar till den sammanlagda omsättningen för hela EPiServer jämfört med motsvarande period 2009, dvs första halvåret, vilket är ett vedertaget sätt att redovisa ett resultat. Tillväxten i USA är stabil och de nya kunderna är stora och namnkunniga kunder inom ett för oss viktig segment, nämligen media. Lika viktigt från vårt perspektiv är att vi också expanderar vårt partnernätverk.

  Bilden föreställer mycket riktigt vårt Sverigekontor, men det är kontoret innan vi flyttade till Regeringsgatan vilket vi gjorde i augusti förra året.
  Mvh
  Maria Wasing
  EPiServer

Leave a Comment