Beslut i kommunfullmäktige ledde till ny sajt för Sotenäs kommun

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Emring Järlmo är klara med Sotenäs kommun nya Sitevision-webb. Den tidigare hemsidan sjösattes 2009 och behövde, efter åtta år, få en uppdaterad, mer modern skrud. Efter ett beslut i kommunfullmäktige i höstas påbörjades arbetet.Kommunen, som har Smögens bygga, kallar sig Sveriges vackraste kommun och har fått ett nytt ikonmanér, en hero-carousel samt en textbaserad "lättläst" länk i absolut topp. Designen är skapad av företaget Emring Järlmo, som även ligger bakom Munkedals kommuns nya hemsida, som nyligen lanserades....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment