Bespottade Carnegie kostade på sig en ny EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

För att bidra till att skapa en bättre bild av bespottade och skandalomsusade Carnegie har mäklarhuset skaffat en ny sajt. Måste varit stormigt att driva in krav och implementera sajten när det var som värst i slutet av fjolåret. Men nu står den klar och levererad. Carnegie tog hjälp av DropIT och Carnegie.se ligger på en EPiServer CMS 5. Den nya sajten utnyttjar samma DropIT bild/filmvisare som återfanns på Stockholmtown.com i två utföranden. Sajten har även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.