Bianca Ingrosso väljer Askås e-handel, magiskt konkretiserad vision

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag öppnade Bianca Ingrosso egna e-handeln för skönhetsmärket Caia Cosmetics på en Askås e-handel. Plattformen valde de då Askås förstod varumärket och målgruppen. Caia Cosmetics ansvarige Jesper Matsch säger till Ehandel.se att: "Askås har konkretiserat vår vision, magiskt." Utöver Askås så ska Biancas nya e-handel drivas med Specter och betallösningen ska vara från Klarna. När Kylie Jenner gick live med sin skönhetse-handel gentemot några hundra tusen besökare i minuten för två och ett halvt år sedan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon