Bilföretaget valde Episerver av ny leverantör, stoppade bouncerate

In Nyheter by Martin EdenströmLämna en kommentar

Limetta vann uppdraget och står bakom den nya digitala ID:n och en helt ny webbplats på Episerver CMS för bilåterförsäljaren Upplands Motor som representerar Volvo, Ford, Renault och Dacia.

Upplands Motor kallar sig ett av Sveriges mer framgångsrika bilföretag. Det är ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Upplands motor var innan lanseringen i stort behov av en ny webb, den befintliga var svår och osäker att uppdatera och minsta lilla deploy ska tagit onödigt lång tid. All manuell administration kallades betungande för redaktörerna.

Fler artiklar om ämnet:  Bäst prestanda i offentlig sektor, samtliga i topp tolv valde Episerver

Den största utmaningen ska varit att hitta en bra struktur som gjorde att användaren snabbt hittade det hen sökte efter. Efter lanseringen har Upplands Motor sett en väsentlig väsentlig minskning av antal besökare som lämnar webbplatsen direkt efter att de kommit dit. Nu kan de också nå ut med information och kampanjer på ett effektivt sätt. Laddtiderna har förbättrats avsevärt.

Framöver väntas fokuserade insatser, vidareutveckling och löpande optimeringar.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.