Bilföretaget valde Episerver av ny leverantör, stoppade bouncerate

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Limetta vann uppdraget och står bakom den nya digitala ID:n och en helt ny webbplats på Episerver CMS för bilåterförsäljaren Upplands Motor som representerar Volvo, Ford, Renault och Dacia. Upplands Motor kallar sig ett av Sveriges mer framgångsrika bilföretag. Det är ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Upplands motor var innan lanseringen i stort behov av en ny webb, den befintliga var svår...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.