BKC Sthlm bakom EPiServer intranät åt Coca-Cola

In Intranät, Javascriptramverk, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

BKC Sthlm har tillsammans med Coca-Cola Drikker Norge och Coca-Cola Drycker Sverige (beställare Vibeke Hansen) tagit fram Coca-Colas nya, AJAX och jQuery-berikade intranät. Nylanseringen ligger på en EPiServer CMS 5 och producerades under vintern och våren enligt Peter Dagnell. En utmaningarna var att få fram en informationsstruktur som både lyftte upp och fokuserade på varumärket Coca-Cola. Samtidigt som intranätet blev ett "naturligt arbetsverktyg". Lösningen blev att dela intranätet i två... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention BKC Sthlm bakom EPiServer intranät åt Coca-Cola | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Hej Martin,
    Kul att du har uppmärksammat Coca-Colas nya intranät! Det blev kanonbra men tyvärr, av naturliga skäl, kan vi inte visa upp mer av det. Kul också att du nämner våra andra EPi-projekt. Det har varit en intensiv EPi-vår, och håll ögonen öppna, för det kommer att komma mer spännande ifrån oss framöver.

Leave a Comment