Blekingetrafiken.se live på EPiServer med e-handel, tre klick till info

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Blekingetrafiken.se är ny kund på en EPiServer 7.5-upprättning sedan en knapp månad tillbaka, hälsar byrån Milou till MKSE.com. De har tagit fram en lösning med det idag typiska trafikinformationsutséendet. Samma stuk som stilbildande SL.se och framförallt Västrafik har sedan ett respektive några år tillbaka.

På den nya sidan ska ett stort fokus ha lagts på att förenkla all UX för besökare, men även för Blekingetrafikens redaktörer. Det ska aldrig finnas fler än tre klick innan information hittas. Som redaktör ska aldrig mer än en plats behöva uppdateras. Även om informationen återfinns på 18 olika ställen på webben.
0klick
till vad som helst som en besökare söker

Det är stort mobilfokus, krispiga tydliga Typekit-typsnitt och stora sökfält. Det finns målgruppsingångar till bland annat en webbshop som återfinns som en lightbox i EPiServer’n. Vidare finns fixerad toppmeny och tydlig inforamtion om störningar. En trevlig release av byrån.

Milou är just även klara med en ny app för Telenor framtagen tillsammans med MOBB.

Leave a Comment