Bli Google Analytics Individual Qualification (IQ) certifierad

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Google Analytics är stort i webbsammanhang. Så pass stort att Google tagit fram en onlinebaserad certifiering för de som vill visa att de är riktigt vassa inom statistik- och analysverktyget. Google Analytics Individual Qualification (IQ) testet går i rask takt och på begränsad tid. Testet ska visa på kompetens inom verktyget Google Analytics och kostar 50 dollar att genomföra. Sedan tidigare erbjuder Google även ett program och en certifiering inom AdWords kallad Google Advertising Professional (GAP)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Börjar bli högaktuell, denna. GA popularitet ligger bakom. GAIQ har uppdaterats i juli/augusti 2011, dock följer den fortf. den gamla GA-layout’en och inte “2011-designen”.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.