Blodkommunikation köper socialt intranät på Sitevision

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Blodkommunikation Sverige valde en Sitevision för sitt nya intranät. Målet med intranätet har bland annat varit att öka samverkan nationellt och synliggöra tillgången på blod över hela landet samt att skapa bättre samverkan och samsyn i hantering kring smittskyddsfrågor och regelverk. Alla funktioner i intranätet ska kunna användas på olika typer av enheter så som mobiler, surfplattor etc. för att tillgängliggöra lösningen i verksamheten. Intranätet innehåller bland annat sociala funktioner från SiteVision Social Collaboration vilket innebär en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.