BoardClic mjukvara för att utvärdera VD:ar och styrelser går live

In Nyheter, Open source PHP, Övriga / Custom CMS, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Boardclic, som tar fram en mjukvara för att hjälpa styrelser utvärdera VD:ar och ledning, har gått live med ny digital närvaro. Deras Smart Assessments metod ska bygga på en mängd mätpunkter från tidigare arbete med att utvärdera ledningar inom större företag. Den nya webbplatsen bygger på ApostropheCMS "open-source Node.js CMS for the Enterprise" och har Hotjar support. Stockholmsbaserade Lagercrantz Associates står bakom programvaran....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon