Boktipset.se med community men utan CMS

In Drupal, Nyheter, Polopoly Atex, Roxen, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Bonnierförlagen och TV4 har släppt loss Sigge Eklund som fått bygga nya bokcommunityt Boktipset.se. Mångmiljonsajten har kallats Bonnierförlagens, och hela den svenska förlagsbranschens största internetprojekt någonsin. Draghjälp ska komma från diverse bokläsande hel- eller halvkändisar som Stefan Holm, Fredrik Wikingsson, Marcus Birro och Alex Schulman. Den nysläppta sajten verkar sakna CMS och communityplattform. Till och med bloggarna ser ut att vara byggda utan ett etablerat system. Märkligt då både Bonnier och TV4 tidigare lyckats rensa upp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Den bygger på ett CMS som i grunden funnits sedan 2000 med filmtipset.se.

 2. Den bygger på ett CMS som i grunden funnits sedan 2000 med filmtipset.se.

 3. Det här är en av de bästa svenska idéerna på väldigt länge. Känns lite tomt och halvfärdigt men om man forsätter att utveckla så kommer det bli skitbra. Det enda jag inte gillar är att man försöker få mig att uppdatera min status varje gång. Låt människor som gillar att skriva status hålla sig till andra tjänster. Jag vill åt böckerna.

 4. Det här är en av de bästa svenska idéerna på väldigt länge. Känns lite tomt och halvfärdigt men om man forsätter att utveckla så kommer det bli skitbra. Det enda jag inte gillar är att man försöker få mig att uppdatera min status varje gång. Låt människor som gillar att skriva status hålla sig till andra tjänster. Jag vill åt böckerna.

 5. Jag älskar filmtipset.
  Tänk att den sajten kunde tas fram utan kapitalstarka ägare.
  Verkar helknäppt alla förstår väl att det är storföretagen som har de bästa och fräschaste idéerna och vågar satsa på dem.
  slut på ironi

 6. Jag älskar filmtipset.
  Tänk att den sajten kunde tas fram utan kapitalstarka ägare.
  Verkar helknäppt alla förstår väl att det är storföretagen som har de bästa och fräschaste idéerna och vågar satsa på dem.
  slut på ironi

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.