Bonnier-sajter som byter till EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Medievärlden har ringt runt till Bonnier cheferna för att reda ut exakt vilka sajter som byter till EPiServer. Blott halvårsgamla, påkostade Escenic-bygget Sydsvenskan.se med Anders Olofsson chef digitala medier har inte bestämt sig. De kommer dock ha kvar både WordPress (bloggar) samt Drupal (undersajter, intranät, och API till en kalenderfeature) inom tidningens CMS-sfär. Bestämt sig har DN.se, som MKSE.com kunde berätta om igår. Bytet från Polopoly har påbörjats och det "känns som att det kommer att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.