Bostadsbolaget satsar på öppen plattform för att få tillgång till alla branschanpassade, konstant utvecklade möjligheter

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ekerö Bostäder är vi den största hyresvärden i Ekerö kommun med runt 900 egna hyresrätter. Nu har de även en ny digital front på WordPress CMS tillsammans med Matomo analys och leverantören Whitespaces egna template och öppna plattform Municipio.

Dessutom ska Ekerö Bostäder valt FastAPI-stöd och Awesomplete sök, berättar teamet bakom. Cecilia Matthews, Informations- och marknadsansvarig på Ekerö Bostäder säger att:

”I samband med att vi skulle tillgänglighetsanpassa vår webbplats började vi se oss om för att hitta den bästa plattformen för oss. En av anledningarna att vi valde Municipio är enkelheten för administratör och redaktörer. Även de branschanpassade möjligheter som konstant utvecklas i Municipio hade stor betydelse. Vi är mycket nöjda med vårt val och ser fram emot lanseringen i höst.”

David Blomberg på Whitespace fyller i:

” – Tack vare FastAPI kommer andra bostadsbolag som väljer Municipio att kunna återanvända den integration som vi utvecklar åt Ekerö Bostäder. Allt som krävs är att fastighetssystemet följer FastAPI-standarden.”

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sportson sjösätter e-handel på Norce för B2C och B2B