Bostadsrätterna uppdaterar Drupal för 2000 föreningar

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bostadsrätterna som jobbar med att ge styrelsemedlemmar rådgivning, utbildning och andra förmåner har satsat vidare på sina Drupal-installationer. De har i flera år erbjudit sina medlemsföreningar ett kostnadsfritt publiceringsverktyg för att skapa egna webbplatser för föreningen. Det nuvarande verktyget ska ha funnits sedan år 2013 och används av fler än 2000 föreningar. Nu uppgraderas verktyget från Drupal 7 till Drupal 9. Förändringarna mellan Drupal 7 och 9 ska varit så omfattande att lösningen måste byggas upp på nytt.

0 %
drygt har valt bygga i Drupal
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Bostadsrätterna ska först ta fram en mer automatiserad process för att uppgradera alla webbplatser. Den nya plattformen väntas stå färdig under hösten 2023. Målet med upopdateringen är att medlemsföreningar enklare ska kunna skapa och underhålla en egen publik webbplats för att sprida information till sina medlemmar, mäklare och intressenter.

Bostadsrätterna är en rikstäckande organisation för Sveriges bostadsrättsföreningar. Idag är 9 500 bostadsrättsföreningar medlemmar.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Thule Group släpper ny närvaro och D2C på Sitecore av Consid