Bostadsrättsspecialisten satsar på WordPress

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bostadsrättsspecialisten i Stockholm har gått live på en ny WordPress CMS av Triggerfish. Mäklaren riktar in sig på Stockholms innerstad. Den trevliga sajten kör annars hårt på grafiska typsnitt och listar Instagram och Facebook-flöde (med objekt) samt stora call-to-actions för jobb. Dessutom finns en toppmatad listning för "vad gick objektet för". I projektet har Triggerfish integrerat Vitecs mäklarsystem helt och hållet med WordPress, berättar de för MKSE.com. Kunden behöver därmed redigera väldigt lite på sin webbplats, 99% av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment