Braathens slår samman Malmö Aviation och Sverigeflyg, släpper ny digital ID

In Microsoft .NET, Nyheter, Teknik, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I mars lanserade Braathens sitt nya varumärke, BRA – Braathens Regional Airline. En sammanslagning av Malmö Aviation (tidigare på allt ifrån Sitecore, Web Manuals Core 6.2.0, 24HR’s OOiS och Drupal) och Sverigeflyg på Flygbra.se.

bra-braatens
Nu används Amadeus system och Consid ska fått i uppdrag att bygga nya webbplatsen, en kundportalslösning och en kunddatabaslösning.

Lösningen bygger på Microsoft Azure PAAS (Platform as a Service) och inkluderar Umbraco CMS, mellanlager (WebSite), meddelandebuss, RedisChache, databas (SqlAzure) samt lagrar data i AzureStorage. Den exponerar även tjänster mot integrerade system via API Management.

”– Consids team har med sitt engagemang och sin kompetens säkerställt att vi har en stabil, flexibel och säker webbnärvaro som kommer tjäna BRA under en lång tid. Då lösningen är byggd helt i Microsoft Azure minskar vi våra driftkostnader på samma gång som vi enbart betalar för den serverkapacitet som vi behöver, vilket gör det här till en för oss ytterst kostnadseffektiv lösning.”

Säger Michael Quist, CIO på BRA.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Finansinspektionen senaste myndigheten som satsar på ett amerikanskt Pega low-code verksamhetssystem

Leave a Comment