Braathens slår samman Malmö Aviation och Sverigeflyg, släpper ny digital ID

In Microsoft .NET, Nyheter, Teknik, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I mars lanserade Braathens sitt nya varumärke, BRA - Braathens Regional Airline. En sammanslagning av Malmö Aviation (tidigare på allt ifrån Sitecore, Web Manuals Core 6.2.0, 24HR's OOiS och Drupal) och Sverigeflyg på Flygbra.se. Nu används Amadeus system och Consid ska fått i uppdrag att bygga nya webbplatsen, en kundportalslösning och en kunddatabaslösning. Lösningen bygger på Microsoft Azure PAAS (Platform as a Service) och inkluderar Umbraco CMS, mellanlager (WebSite), meddelandebuss, RedisChache, databas (SqlAzure) samt lagrar data i AzureStorage....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment