BraScandinavia.com släppt av Traffic Light WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Traffic Light med WordPress Developer Martin Peterffy berättar att de släppt Brascandinavia.com på WordPress CMS. Bra Scandinavia representerar, tex Wonderbra, Shock Absorber och Ginch Gonch. Enklare release med trevlig varumärkesuppstyrd manuell och automatisk carousel på startsidan. Även här skönt att slippa WP-löpupplägget som så ofta infunnit sig i svenska releaser på det historiskt bloggbaserade CMS:et under 2010....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.