Brenter & Company valde SiteDirect e-handel

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SiteDirect har en ny kund i Brenter & Company som jobbar med produkt- och akryldisplayer, laserskärning av akryl och plexiglas samt uv-print, ofta till butiksinredning. Bland slutkunderna och användarna syns Kicks, Adidas, Nespresso och Löwengrip/Flattered via sina exponeringsföretag inom reklam och visualisering. Brenter & Company sökte en lösning som skulle öka tillgängligheten genom egna e-handeln. De valde GO Commerce-lösningen med flera tillägg aktiverade....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon