Bromma BrommaParts går live på WooCommerce

In E-handel, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I över 50 år har Bromma levererat kranar till mer än 500 terminaler i över 90 länder på 6 olika kontinenter. Sammantaget har mer än 14 000 kranar och rotatorer tagits i bruk. Utöver det är mer än 9000 av dessa fortfarande i drift idag. Bromma tillverkar upp till 2 000 alla typer av kranar per år. Den helt nya e-handeln för online reservdelar kallad Bromma BrommaParts har gått live idag. En lösning på WordPress WooCommerce...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon