Bryggeriet kan tappa flaskor mycket snabbare med Hololens VR

In CXM, Nyheter, Wordpressby Martin Edenström

Kopparbergs Bryggeri har hittat sitt användningsområde för VR. Det med ett nytt Augmented Reality, AR-projekt kallat AI.MEE-projektet Augmentor som har tagits fram av byrån Nethouse.

I dag tar det mellan sex och åtta veckor för en ny medarbetare att lära sig hantera maskinerna som används för att tappa dryck på flaskor och burkar och sedan förpacka dem i kartonger på bryggeriet.

En Microsofts Hololens används av de nyanställda, tillsammans med special B2B appen som Nethouse tagit fram. På så sätt ska operatörerna på bryggeriet stegvis

Fler artiklar om ämnet:  Primärt Oculus Vive när VRex öppnar svenskt VR-center, Starbreeze Enterspace försenas

Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.
Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu. Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i för oss branschproffs. Eller bara fortsätt omfamna kundupplevelsen och låt din webbläsare i gult auto-fill populera in dina personliga uppgifter.

Fler artiklar om ämnet:  Willab Garden släpper AR-satsning, här är svenska företag som redan jobbar med Augmented Reality
Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.