Bryggeriet kan tappa flaskor mycket snabbare med Hololens VR

In CXM, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kopparbergs Bryggeri har hittat sitt användningsområde för VR. Det med ett nytt Augmented Reality, AR-projekt kallat AI.MEE-projektet Augmentor som har tagits fram av byrån Nethouse.

I dag tar det mellan sex och åtta veckor för en ny medarbetare att lära sig hantera maskinerna som används för att tappa dryck på flaskor och burkar och sedan förpacka dem i kartonger på bryggeriet.

En Microsofts Hololens används av de nyanställda, tillsammans med special B2B appen som Nethouse tagit fram. På så sätt ska operatörerna på bryggeriet stegvis bli bättre på att hantera Kopparbergs maskiner. Även forskare vid Örebro universitet finns med i projektet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Flera "Metaverse-byråer" har öppnat, så mycket omsätter en VR-expert 2022

Fredrik Karlsson, produktionschef på bryggeriet har handlat upp lösningen. Kopparbergs.se är annars en WordPress användare för webb och digital närvaro.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss