Business Region Göteborg handlar upp ny lokal partner inom Digital Transformation

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Business Region Göteborg har valt en ny lokal partner i byrån Kodamera, som även de på sistone adderat "Digital Transformation" till tjänsteerbjudandet. Med mikrosajter har en ny strategi tagits fram där BRG själva ska kunna lägga upp projekt- och kampanjsajter bredvid BRG:s huvudwebbplats. Allt på Drupal 8. I september 2015 tog Ework hem ett ramavtal gällande Drupal där Kodameda skulle underleverera. Bolaget har 10 anställda, omsätter 6 Mkr och går med 53 000:- plus senaste verksamhetsåret....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.