Business Sweden lanserar nytt på Episerver och Act-On Marketing Automation

In Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Business Swedens nya digitala närvaro business-sweden.com har sett dagens ljus, berättar web master Kristina Vogt Jonell. Det ska varit ett omfattande projekt drivet mitt i en omorganisation, men är nu live. En Episerver DCX i Azure används tillsammans med Act-On Marketing Automation och GTM samt Hotjar. Business Sweden har legat på Episerver i snart ett decennium och kom även innan från en Everweb "lokal molndrift". Making Waves står för utveckling och design och kundresemappning samt anpassning...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon