Buy with MasterPass-knappen ger sig på övergivna varukorgar

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Mastercard MasterPass kommer att lanseras i Sverige nu under början av 2014. Ett av syftena anges vara att genom smidigare betalningslösningar undvika "Shopping Cart Abandonment" problemet. Som MKSE skrivit tidigare ett problem som även Google är på jakt efter. Storbankerna Nordea, SEB och Swedbank bekräftar att de kommer att ge ut digitala plånböcker baserade på den digitala plattformen MasterPass. MasterPass kan lagra alla sina MasterCard-kort digitalt men även bank- kredit- och förbetalda kort från andra kortvarumärken....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.