Byggnads har Sveriges bästa webbsatsning inom Offentlig sektor, organisation

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Byggnads, ni vann! Släppet av Byggnads.se i slutet av 2015 i regi av Meridium visade sig vara en helgjuten produktion. I alla fall gällande alla mätvärden vi testat inom: Prestanda IT-Säkerhetstänk SEO Kundupplevelsehantering och användarvänlighet Laddtid på Byggnads.se om i snitt mycket fina 0,32 sekunder, bra pagerank och responstid räckte hela vägen. Dessutom hittade vi flera integrerade system som visar att ni mäter och följer upp användadata för att skapa en ännu bättre kundupplevelse. Bra jobbat....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment