Byrå specialiserad på Google AMP öppnar upp i Sverige

In CXM, Nyheter, SEO, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vi har en första AMP-inriktad byrå i Sverige. Adtraction Visits, eller Add Visits med berättar att de börjat forma ett nytt svenskt erbjudande kring att ”skapa AMP-sidor” och är en ”fullservice byrå inom AMP”. De säljer in Googles populära biliotek/protokoll AMP som viktigt för kunder som tänker på hastighet och prestanda.

En slogan för erbjudandet är:

”Öka din konvertering med Accelerated Mobile Pages, Inte framtid utan nutid”

MKSE.com har täckt AMPs framfart och hur tekniken tog över från t ex Facebook Instant Pages ända sedan 2015 med flera artiklar. Intresset för tekniken, initiativet och bilioteket/protokollet ledde redan i januari 2017 till en egen AMP-konferensen i New York som ska ha sålts ut.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Accelererade sajter på utgång, realtids-email från Google döende. Enbart Ryssland stödjer tekniken

Add Visits jobbar annars främst med andra Google-relaterade tjänster som sökmotoroptimering (SEO) och sökmotorannonsering (SEM). De har sex anställda i Stockholm och omsätter runt 17 Mkr.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.