byTiMo väljer Centra, Storyblok och Rule composable commerce

In Centra, E-handel, Nyheter, Storyblok by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Modevarumärket byTiMo har gått live på en ny headless e-handelsplattform framtagen av norska Frend Digital på en Centra med Storyblok och Rule Marketing Automation. Hittills har byTiMo huvudsakligen sålts via olika återförsäljare över hela världen med Norge, Sverige, Storbritannien och USA som största marknader. Med den nya webbutiken siktar bolaget på att skala upp försäljningen genom sina egna kanaler och leverera en starkare varumärkesupplevelse.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

” – Tillsammans har vi nu skapat en stabil grund i vår webbutik som vi saknat tidigare, där vi både kan öka vår försäljning genom en snabb, sömlös shoppingupplevelse på nätet, samtidigt som vi ger våra kunder en tydligare förståelse för våra kärnvärden . Vi är övertygade om att vår nya webbutik kommer att generera tillväxt i företaget på lång sikt.”

Säger Tine Mollatt som grundat byTiMo. Det finns även Adyen PSP, Next.js och Vercel hosting.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nudiet överger Centra för Shopify Plus, anledningarna att överge headless och composable commerce 2024

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss