Calvin Klein och Tommy Hilfiger-folk lanserar headless commerce

In Centra, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Modeprofilerna Hans Lindeblad och Martin Wendins har just lanserat sitt nya varumärke Less Worries. Nu är även den nya e-handeln live, som har byggts upp from scratch i nära samarbete med svenska fashion retail headless-fokuserade Centra. Designbyrån Rivercode står bakom designen på plattformen.

Han och Martin har tidigare 18 års erfarenhet som agenter i Sverige för Calvin Klein och representanter för Tommy Hilfiger och Bruun & Stengade.

” – Vi startade Less Worries utefter målet att fylla tomrummet mellan bra kvalitet och höga priser. Både jag och Martin har en lång bakgrund som agenter inom modebranschen, men ingen tidigare erfarenhet av att driva ett eget varumärke eller e-handel. Därför har vi fått lära oss allt från grunden, och jobbat väldigt nära med både Centra och Rivercode för att få de fundamentala pusselbitarna på plats. Vi valde att samarbeta med Centra till följd av dess goda rykte och starka kundkrets av mode- och livsstilsvarumärken, samt möjligheten att kunna koppla på ett digitalt showroom för wholesale.”

Säger Hans Lindeblad, medgrundare av Less Worries.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Outdoor-varumärket handlar upp ny e-handelsplattform, ut med Shopify Plus