Canvac valde bort Drupal, bygger Dynamicweb Dynamics NAV e-handel

In Check out/Kassasystem, Dynamicweb, Microsoft Dynamics 365 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Canvacs nya satsning på e-handel går ut på att erbjuda återförsäljare deras produkter online samt reservdelar, manualer och Canvacs produkter.

http://www.canvac.se/sites/all/themes/canvac/layout/2012/canvac_logo.png

Canvac från Mariestad har tre gånger blivit utsedda som gasellföretag av Dagens Industri. Canvac säljer energibesparande produkter som förbättrar inomhusmiljön (luftavfuktare, luftfuktare, luftvärmepumpar, luftrenare och ventilationsvärmeväxlare från Mitsubishi Electric).

På externwebben är Canvac Drupal 7 användare, men nu vart det en Dynamicweb.

”- Med Dynamicweb som bas för vår satsning på e-handel kommer vi kunna erbjuda våra återförsäljare en ännu bättre service genom att de själva enkelt kan beställa sina produkter när det passar dom, samt få tillgång till alla produkter och information om dessa på ett och samma ställe. Dynamicwebs breda plattform samt färdiga integration mot Dynamics NAV var en stor anledning till valet av webbplattform.”

säger Niclas Lind VD på Canvac.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hårvårdsföretag väljer Norce e-handel av IVEO för alla sina varumärken

Den nya e-handelslösningen lanseras direkt efter sommaren. Lösningen utvecklas av Dynamicwebs partner Capo, för integrationen har man valt att använda sig av den standardintegration som finns mellan Dynamics NAV och Dynamicweb.


Atiendo

Kommentarer

  1. Rubriken antyder att de kastat ut Drupal… Men texten verkar göra gällande att de kör det parallellt med ett separat e-handelssystem. Eller?

  2. Visst är det så. Det är märkligt hur ofta MKSE försöker misskreditera Drupal….

Leave a Comment