Capgemini säljer internetkonsulting för 1:-

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

I Försäkringskassans upphandling av IT-Tjänster var Capgemini en av vinnarna. Men det har nu visat sig att av taktikskäl (som Capgemini även är öppna med) har vart annat timpris landat på 1:-.Capgemini "gjorde en KnowIT" - men fallen skiljer sig något då Capgemini i intervju med CS tror sig sälja utbildnings/lärlingstimmar för just denna taxa. Även internetutveckling i rollen ("Roll Internet/Intranät") har försetts med enkronestaxa. Rent formellt behöver inte Capgemini heller sälja enkronestimmar då varje enskild...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Capgemini säljer internetkonsulting för 1:- | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.