Capio S:t Görans sjukhus får EPiServer intranät av Winston

In Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Winston har inte bara vunnit upphandlingen att ta fram nya UR.se (på EPiServer CMS) i konkurrens med sex andra byråer. De har även tagit fram Capio S:t Görans sjukhus nya EPiServer intranät inom IDA-projektet (Intranät, Dokument- och Avvikelsehantering som startade redan 2009). Även externsajten ligger på samma CMS. Några av de under gårdagen släppta nya "open source" (till en proprietär) EPiServer Relate+ Intranet templates (EPiServer/Circuit) vart det inte, dock egna intranätmallar i en re-designad EPiServer CMS....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment