Carpe Diem byter e-handelsplattform, satsar på ny leverantör

In Optimizely/Episerver Commerce, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sängtillverkaren Carpe Diem har under början av året uppdaterat och i olika faser släppt nya Carpediembeds.com för alla de marknader sängtillverkaren är aktiv på. Det är en Episerver Commerce lösning med allt från Azure CDN, Microsoft Application Insights och CloudFlare samt Vimeo filmstöd.

Carpe Diem Beds säger sig stå för design, kvalitet och innovation. Bolagets mål är att skapa världens mest vackra och innovativa sängar, inspirerade av sveriges västkust.

Vi har börjat med nyhetsbrevsutskick med enbart CRM-nyheter! Det finns även fyra andra intressenischningar.
Ta del av en helt personaliserad MKSE.com upplevelse idag. Klicka här

Avensia står bakom lösningen och de ska även aktiverat egna produkten, prestandaramverket och PWA-lösningen för den nya e-handeln.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenssons släpper headless av ny leverantör, kallas "snabbaste sajten någonsin"

En äldre Tibet Server 5.2.0-CRM lösning av Dragster och Dragnet framtagen 2009 är den plattform som ersätts i samband med köpet av Episerver Commerce.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss