Cartier.com säljer klockor över Adobe AEM och telefon, kopplar in Sizmek DMP

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lyxklocktillverkaren Cartier, med en Sverige-anpassad sajt under den engelska "branchen" Cartier.co.uk, har nyligen fått några större uppdateringar. Lösningen är en omfattande Adobe AEM för fem världsdelar och en mängd olika marknader. Med ett omfattande valuta- och språkstöd. Att även kunna köpa klockor genom ett förtroendeingivande telefonsamtal är genomgående i nya Cartier.com. Det finns telefonnummer överallt. Adobe får hantera content i den webb, tablet och mobilanpassade och uppdelade nya lösningen, samtidigt som en Sizmek DMP Advertising Network...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.