Cartier.com säljer klockor över Adobe AEM och telefon, kopplar in Sizmek DMP

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lyxklocktillverkaren Cartier, med en Sverige-anpassad sajt under den engelska ”branchen” Cartier.co.uk, har nyligen fått några större uppdateringar. Lösningen är en omfattande Adobe AEM för fem världsdelar och en mängd olika marknader. Med ett omfattande valuta- och språkstöd. Att även kunna köpa klockor genom ett förtroendeingivande telefonsamtal är genomgående i nya Cartier.com. Det finns telefonnummer överallt.

Adobe får hantera content i den webb, tablet och mobilanpassade och uppdelade nya lösningen, samtidigt som en Sizmek DMP Advertising Network är påslagen för att bättre kategorisera och delegera personaliserade annonseringsansträngningar. Intressant är att ingen extern e-handel verkar valts, Adobe klarar sig själv med vissa java-tillägg för medlemshantering och kassastöd.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tietoevry och CGI flyttar, bygger hubbar med co-workingspaces, poddrum och fik

En Nebula CX av Kampyle kundvård används. Det finns Hotjar, Crazy Egg och Google Tag Manager analys används och Cloudflare samt Akamai prestandasupport.

Publicis & CGI ska stå bakom Adobe AEM installationen.

Allt om DMP, Data Management Platform

Håll koll på det senaste. Här listas alla system kunder väljer köpa in.

Leave a Comment