Castellum transformeras digitalt, börjar erbjuda förråd och magasinering via app

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Great Works och Making Waves produktägare och blivande VD Eva Sjökvist berättade under Webbdagarna 2018 mer om sitt innovations- och approjekt för välmående fastighetsbolaget och kunden Castellum. Great Works har jobbat med fastighetsbolagets digitalisering och ”digitala transformation” via ett team på insidan i mer än två år. Projekten resulterade i en utmanare till Pelican och Shurgard Self Storage där Castellum med sina, för stunden, lediga fastighetslokaler testar att ge sig in i förråd/magasinering och lagerbranschen. Allt via...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon