Centra headless tar in 100 miljoner SEK, ska användas för internationell expansion

In Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Verdane berättar under måndagen att man går in i snabbväxande svenska Composable Commerce-aktören och headless commerce produktbolaget Centra. Centra har utan externt kapital klarat sig bra på egen hand med en genomsnittlig årlig tillväxt på 50 procent i ARR (årliga licensintäkter), enligt egna siffror. Värderingen som Centra totalt har förblir hemlig. Bolagets svenska AB omsatte 28,4 Mkr under 2020 på främst licensförsäljning med en vinst om 0,44 Mkr. Cura, Stronger, Holzweiler, Craft, Nudient, Soft goat och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon