C’est Normal köper in headless commerce och Dynamics 365-paketering, 4000 orders på en timma

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

C’est Normal är senaste kunden in till BrightCom, berättar representanter. E-handelsföretaget har anpassat en version av Microsofts affärssystem Dynamics 365 kallat Business Central som ska ha mer fokus på snabbrörliga aktörer inom e-handelsbranschen. I C’est Normals fall är BrightComs integrationsplattform, BCS Connect, kopplad mot e-handelsplattformen Brink Commerce samt BCS Logistics mot Bonver med en WMS Nyce. Den strupen ska vara helt avgörande för en sömlös och automatisk process, menar bolaget. För att klara av efterfrågade produkt-"drop's"...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon