Chiesi Nordic kör med Salesforce Marketing Cloud för lokal marknadsföring

In CXM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Läkemedelsföretaget Chiesi Group med svenska Chiesi Nordic har valt att satsa på Salesforce Marketing Cloud för sina svenska och internationella martechambitioner. Chiesi Group är ett läkemedelsföretag verksamt inom forskning och utveckling, samt tillverkning av innovativa läkemedel. Chiesi forskar inom astma och KOL, de vanligaste respiratoriska sjukdomarna. Fokus för verksamheten i Norden har sedan starten 2014 varit att lansera Chiesi Groups produktportfölj på marknaden samtidigt som företaget arbetar mot att bli marknadsledande inom sina områden. Det är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon