Chokladfabriken ska bli D2C e-handel, tar in nya miljoner

In E-handel, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Chokladfabriken och Chokladfabriken.se tillhör de aktörer som vill lyfta sin egna digitala närvaro och gå mer mot en D2C e-handel och fristående direktförsäljning mot kund utan mellanhänder. Idag återfinns de på en open source WordPress och WooCommerce 4.1 (för presentkort) miljö, men det är andra planer som smids då Chokladfabriken vill ta in nya miljoner från FundedByMe för att bygga en digital, global närvaro. Chokladfabriken samlar främst in nytt kapital för att skapa en bättre balans...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon