Claremont och Consid öppnar upp sex nya dotterbolag

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Claremont och Consid försöker överträffa varandra i att starta nya dotterbolag. Totalt har de båda bolagen "på C" öppnat upp sex (!) nya dotterbolag och affärsområden. Bara de senaste fyra veckorna.I februari har Claremont öppnat upp de tre (!) dotterbolagen: Claremont Enterprise Commerce (inom storskalig e-handel med VD Mikael Jonsson) Claremont Accelerate (inom "nästa generations entreprenörer" med VD Frida Henriksson) och Claremont Xperience Design (inom kundcentrering och "digitala resor" med VD Aki Ravelin) Consid har i februari...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment