Clas Ohlson ska öka digitaliseringen, utbildar aktörer utanför egna e-handelsorganisationen

In E-handel, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ska en heltäckande förflyttning mot självservice, direkthandel samt i längden digitalisering av ett större företag ske så måste många fler vara med på tåget Fler än bara den nya e-handelschefen, outsourcade och inhouseförmågor samt tekniska partners.

Det finns stora mängder intressenter och stakeholders i en egen biosfär runt e-handeln som också behöver förstå begrepp, förkortningar och nya arbetssätt. Därför har Clas Ohlson idag tillsammans med partnern Beyond Retail tagit fram en skräddarsydd e-handelsutbildning till olika nyckelpersoner och intressenter, främst utanför deras egna e-handelsorganisation i Insjön och Skåne.

0 Mkr
omsatte Clas Ohlson i april 2023
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

 

” – Vi är glada över att samarbeta med Beyond Retail för att utveckla detta utbildningsprogram för e-handel. Vi tror att investeringar i utbildning kommer att vara avgörande för vår fortsatta framgång inom e-handel och är ett viktigt steg i vår digitala transformationsresa.”

Säger Clas Ohlsons VD, Kristofer Tonström. Beyond Retails VD Niclas Winroth berättar vidare för MKSE.com att den nya paketeringen innebär att med det nya erbjudandet så kan rådgivarna numera förse sina kunder med digital kompetens på tre olika sätt, genom de egna uthyrda konsulterna, genom hjälp med olika typer av rekrytering (aqui-hire av ext. konsulter) samt och också genom denna typ av skräddarsydda utbildningar.

Beyond Retail tror denna typ av utbildning kan hjälpa retailers med upskilling i syfte att minska silos, förbättra kunskap och samarbete.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Beyond Retail teamar ihop med Infobaleen AI