Clasolhson.se nya hybris e-handel förhandstitt

In Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com har fått en förhandstitt på en av aprils mer omtalade lanseringar, Clasolhson.se's nya hybris java e-handel. Beställare var Catrin Folkesson, e-handelschef på Clas Ohlson. Sajten sportar bland annat en design med "klipp och klistra"-känla, lockpriser, en ram som markerar vald produkt, Livechatt med kundtjänst på startsidan, "Fixa själv"-sektion samt en "grafik-i-grafik" carousel och en manuell "våra favoriter"-scroll i fokus på startsidan. Erbjudandesektionerna listas på varandra på startsidan. Kategorier syns i dropdowns i enbart en nivå...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment