Cloudspecialisterna på Nordcloud köps upp av IBM, inleder multicloudsatsning

In AI, Machine Learning, Botar, Amazon, CDP, DMP, Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Finska Nordcloud, verksamma på flera platser i Sverige som multicloud-partner (kombinera olika typer av molnerbjudanden/paketeringar) inom allt från AWS, Azure, GCP och OpenShift köps upp av tjänsteenheten inom IBM. Tanken för IBM är att använda Nordcloud som bas då de fortsätter driver ingeom sin hybridmolnstrategi (blanda två eller fler olika typer av Public/Private Cloud-aktörers moln) i hela Europa. IBM vill ta en position som hybrid- och även multicloud då de andra slåss mot varandra allt blodigare. Samtidigt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon