CMF nytt försök från AppRain

In Nyheter, Open source PHP, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vad gör man när det finns tusentals produkter att konkurrera med? Man hittar en aningen bortglömd kategori och satsar på den. Zope myntade 2003 termen CMF och nu kallar sig nya AppRain för CMF, inte CMS, när de släpper sin nya PHP-baserade open source produkt. CMF kallas i sin tur: Ett nytt webbutvecklingskoncept där "CMS (Content Management System)" och "Framework" verkar tillsammans för att producera otaliga varianter av färdigt material under mycket begränsad tid. Vad MKSE.com...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment