CMS marknaden ökar årligen med 14,5%, värderas till 58,6 mdr

In CXM, E-handel, Nyheter, Static Site Generator by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det var ett tag sedan någon vågade sig på att förutspå den globala marknaden för digitala upplevelser och webbinnehållshantering, men nu har Research & Markets gjort det i nya rapporten "Web Content Management Market by Solution, Services, Deployment Type, User Type, Verticals, Regions-Global Forecast to 2020".I 45 000 SEK rapporten anser författarna att bara CMS/WCM marknaden växer från 29,7 mdr SEK 2015 till hela 58,6 mdr SEK om fem år. Det baserat på en årlig tillväxt om massiva 14,5%. Då CMS...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.