CMS utvecklare för 3 kronor i timmen

In Drupal, Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom8 Comments

eLance.com och GetAFreeLancer.com har fått konkurrens av Web2.0 sajten oDesk.com. Den amerikanska sajten hämtar intressenter och skickar mer än gärna uppdrag till låglöneländer som Pakistan, Indien och östeuropa. Även inom CMS. Varje timme listas nya uppdrag och nya utvecklare anmäler sitt intresse. De lägsta tarifferna för en utvecklare är 50 cent i timmen, eller strax över 3 kronor. I skrivande stund efterfrågas bl a flera PHP utvecklare med Drupal CMS erfarenhet, eZ Publish erfarenhet, Joomla konsulter. Hela... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

  2. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

  3. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

  4. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

Leave a Comment