CMS utvecklare för 3 kronor i timmen

In Drupal, Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom8 Comments

eLance.com och GetAFreeLancer.com har fått konkurrens av Web2.0 sajten oDesk.com. Den amerikanska sajten hämtar intressenter och skickar mer än gärna uppdrag till låglöneländer som Pakistan, Indien och östeuropa. Även inom CMS.

Varje timme listas nya uppdrag och nya utvecklare anmäler sitt intresse. De lägsta tarifferna för en utvecklare är 50 cent i timmen, eller strax över 3 kronor. I skrivande stund efterfrågas bl a flera PHP utvecklare med Drupal CMS erfarenhet, eZ Publish erfarenhet, Joomla konsulter. Hela 9 uppdrag finns för de som kan erbjuda SharePoint kunskap billigt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Starbucks nästan borta från Sverige, satsar ändå på internationellt Web3.0 lojalitetsprogram

Kommentarer

  1. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

  2. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

  3. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

  4. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

Leave a Comment