CMS utvecklare för 3 kronor i timmen

In Drupal, Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom8 Comments

eLance.com och GetAFreeLancer.com har fått konkurrens av Web2.0 sajten oDesk.com. Den amerikanska sajten hämtar intressenter och skickar mer än gärna uppdrag till låglöneländer som Pakistan, Indien och östeuropa. Även inom CMS. Varje timme listas nya uppdrag och nya utvecklare anmäler sitt intresse. De lägsta tarifferna för en utvecklare är 50 cent i timmen, eller strax över 3 kronor. I skrivande stund efterfrågas bl a flera PHP utvecklare med Drupal CMS erfarenhet, eZ Publish erfarenhet, Joomla konsulter. Hela...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

  2. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

  3. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

  4. synd att denna sida inte gillar Joomla i sin heading. http://www.joomla.org är ju ett mycket bra system med egen Blogprogramvara Jpress också som är ny.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.