Cognizant håller tiden och utvecklar engelsk fotboll digitalt

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitala konsulterna på amerikanska Cognizant gör sitt bästa för att bli ett "household name" i Europa. Att sponsra engelsk fotboll på högsta nivå som digital partner, webbplatsutvecklare och officiell tidshållare i matchen är en bra start. Något IBM tidigare försökt sig på i bl a svenska Vasaloppet där de sköter tidtagning och kommunikation. Cognizant är partner till EFL Championship, tidigare The Championship, som är näst högsta ligan i England. De sköter även digital utveckling till kampanjsajter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon