Cognizant håller tiden och utvecklar engelsk fotboll digitalt

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitala konsulterna på amerikanska Cognizant gör sitt bästa för att bli ett ”household name” i Europa. Att sponsra engelsk fotboll på högsta nivå som digital partner, webbplatsutvecklare och officiell tidshållare i matchen är en bra start. Något IBM tidigare försökt sig på i bl a svenska Vasaloppet där de sköter tidtagning och kommunikation.

Cognizant är partner till EFL Championship, tidigare The Championship, som är näst högsta ligan i England. De sköter även digital utveckling till kampanjsajter som EFL Programmes för divisionen och engelska fotbollsförbundet The FA. Främst FIFA 2019-utvecklarna EA och TAG Heuer brukar annars gilla att agera ”official timekeeper” inom fotboll som Premier League.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Världsledande konsulter och leverantörer inom Metaverse 2023

Cognizant har under slutet av 2018 satsat hårt i Sverige. Dels med införandet av Cognizant Zone Digital som öppnade upp i Stockholm samt genom att köpa upp 400 man stora Adobe Marketing-fokuserade Netcentric som sägs ha siktet inställt på Skandinavien mer under 2019.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cognizant vinner hela Nike, kostnadsbesparingar i fokus
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss