Cognizant vinner IT-uppdraget för underhållningsföretaget

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Technicolor Creative Studios är ett kreativt teknikföretag med team av artister och teknologer som tillhandahåller VFX-tjänster till den globala underhållnings-, media- och reklamindustrin. De har nu handlat upp Cognizant som ska hjälpa Technicolor med IT-tjänster globalt inom ramen för 5-årskontrakt.

0 st
anställda har bolaget världen över
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Cognizant ska tillhandahålla en heltäckande tjänst för Technicolor Creative Studios användare, applikationer och infrastruktur. Technicolor Creative jobbar med 3D, Ambient Interactivity, Augmented och Virtual Reality och Artificiell Intelligens.

” – Vi är stolta över att Technicolor Creative Studios valt oss som deras strategiska IT-partner. Samarbetet är ett bevis på Cognizants styrka inom medie- och underhållningssektorn. Den kreativa industrin ligger redan i framkant när det gäller att ta till sig ny teknik och denna trend förväntas utvecklas snabbt”.

Säger Rohit Gupta, UK&I Managing Director på Cognizant.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cognizant vinner större digitaliseringsuppdrag för Intrum