Cognizant Zone Digital öppnar upp i Stockholm

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amerikanska konsultfirman Cognizants förvärv Zone Digital är på väg att öppna upp ett nytt kontor i Stockholm. Zone med 220 anställda togs över i sin helhet i slutet av oktober 2017 för att öka konsultfirmans möjlighet att sälja in digitala lösningar, service design och UX på högre beställar- och ledningsnivå. Zone säger sig fokusera främst på app-utveckling, user experience och content strategi. Några rekryter har tagits in från konkurrerande firmor som Making Waves för att starta upp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon