Collaboration Art köper upp WGP och tre SEO/SEM byråer, ska skapa stordriftsfördelar

In Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nya konstellationen Collaboration Art har inte legat på latsidan. Under senaste tiden har Collaboration Art förvärvat hela fyra bolag hittills, Web Guide Partner (32 anställda), GO MO Group (155 anställda), InnoSearch (8 anställda) och Dot Sure (7 anställda) alla baserade i Sverige. Iden att få fler att jobba med SEO/SEM i större lockar välkända investerarna Spiltan som går in med ytterligare 60 Mkr i CA. Spiltan och bolagets ledning tror att kunderna lättare lägger över förtroendet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon