Comhem byter plattform, släpper app för tidigt, kunderna rasar

In Android, Drupal, iPhone, Nyheter, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

En Drupal 7 gäller då Comhem släpper sin nya Play-site Comhemplay.se. Comhem har gjort om på flera sätt då CoreMedia äntligen börjar överges av bolaget.Den responsiva nya sajten har "iTunes-upplägg", högupplöst content samt ett nedanförliggande ikonmanér som skickar ut beökare till fyra sociala nätverk (som en Google+ sida som inte uppdaterats på 13 månader!). Och det är minst sagt en miss att släppa Flash-innehåll q3 2015 då Sveriges största browser övergett formatet vilket resulterar i trista, överliggande varningsmeddelanden samt tvingar Comhem... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Just det, så har @comhemab lyckats med konststycket att fellänka sin egen Facebook-sida (där kundtjänsten praktiskt återfinns) på sajten. Samt placera dela-knappen direkt under inloggningsfunktionen så den kan misstas för Facebook-login (som de flesta konkurrenternas Playtjänster erbjuder).

  2. Haha… Comhem alltså… jag vet inte riktigt hur jag ska kommentera detta på ett sansat sätt… Grejen är att jag tillhörde den lilla skaran av nöjda (sic!) Tivo-kunder. Jag är en av de där old school-tittarna som faktiskt gillar tablå-tv (passande nog Comhems primära målgrupp). En av de största fördelarna med just Tivo-boxen var ju att smidigt kunna hantera inspelningar och önskelistor med hjälp av mobilappen/webben på distans, att slippa sitta rakt framför dumburken med fjärren i handen. Visst var gränssnittet yvigt och ibland lite segt, det lämnade mer att önska. Men vad gör kundorienterade (obs! ironi) Comhem då? Jo, de stänger resolut ned de enda användbara funktionerna från både webben och apparna. Den enda fördelen är att sedan Comhem gjorde om och fel, så har mitt tv-tittande minskat. Drastiskt.

Leave a Comment