Comhem byter plattform, släpper app för tidigt, kunderna rasar

In Android, Drupal, iPhone, Nyheter, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

En Drupal 7 gäller då Comhem släpper sin nya Play-site Comhemplay.se. Comhem har gjort om på flera sätt då CoreMedia äntligen börjar överges av bolaget.Den responsiva nya sajten har "iTunes-upplägg", högupplöst content samt ett nedanförliggande ikonmanér som skickar ut beökare till fyra sociala nätverk (som en Google+ sida som inte uppdaterats på 13 månader!). Och det är minst sagt en miss att släppa Flash-innehåll q3 2015 då Sveriges största browser övergett formatet vilket resulterar i trista, överliggande varningsmeddelanden samt tvingar Comhem...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Just det, så har @comhemab lyckats med konststycket att fellänka sin egen Facebook-sida (där kundtjänsten praktiskt återfinns) på sajten. Samt placera dela-knappen direkt under inloggningsfunktionen så den kan misstas för Facebook-login (som de flesta konkurrenternas Playtjänster erbjuder).

  2. Haha… Comhem alltså… jag vet inte riktigt hur jag ska kommentera detta på ett sansat sätt… Grejen är att jag tillhörde den lilla skaran av nöjda (sic!) Tivo-kunder. Jag är en av de där old school-tittarna som faktiskt gillar tablå-tv (passande nog Comhems primära målgrupp). En av de största fördelarna med just Tivo-boxen var ju att smidigt kunna hantera inspelningar och önskelistor med hjälp av mobilappen/webben på distans, att slippa sitta rakt framför dumburken med fjärren i handen. Visst var gränssnittet yvigt och ibland lite segt, det lämnade mer att önska. Men vad gör kundorienterade (obs! ironi) Comhem då? Jo, de stänger resolut ned de enda användbara funktionerna från både webben och apparna. Den enda fördelen är att sedan Comhem gjorde om och fel, så har mitt tv-tittande minskat. Drastiskt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.