CommunityOfSweden.com på EPiServer Community 4 släpps inom kort

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Update: Prisvinnande Communityofsweden.comEPiServer Community skulle vara nere i 24 timmar (försenad redan, blir det 48 timmar nu?) samtidigt som konsulter från bl a Circuit håller på att uppgradera hela lösningen. Det berättar Tommy Sollén på utvecklingsbloggen i WordPress.

Frågan är om det blir ett EPiServer Community 4 case?

Det blir det! (se kommentarer nedan) Det behövde EPiServer verkligen. Produkten har funnits ute sedan i juni 2010 men antalet referenser är väldigt få. COS har väl till stora delar legat kvar på den StarCommunity 3 den började på.

För vilken sajt vore bättre att visa upp den nya produkten än dubbla prisvinnaren CommunityOfSweden (även om glansen minst sagt falnat under 2010 med alla fina och innovativa communityreleaser).

  1. Facebook Connect (EPiServer Community 4 har bara Microsoft Live stöd inbyggt)
  2. News feed
  3. Photos

Tillhör nyheterna. Kolla in sajten om några timmar. Hittar ni buggar ska de rapporteras in på en GetSatisfaction (kul! Är fortfarande inte översatt till svenska, men visst är det en bra lösning).

Kommentarer

  1. Korrekt, det är senaste versionen av Epis relate+. Kan återkomman längre fram med den exakta licensen. om du påminner mig…

Leave a Comment